Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (3.87 secunde)
Mania lui Traian Basescu, exprimata miercuri seara la TVR, impotriva PDL, nu are drept cauza votul impotriva arestarii lui Pasat si faptul ca partidul a ignorat indemnul sau in privinta luptei anti-coruptie, ci faptul ca el insusi, Zeus, isi pierde influenta si puterea asupra partidului.
Este al treilea an in care ambasadorii Food Revolution si Slow Food din toata tara se reunesc la Bucuresti Gradina Verona.
Este al treilea an in care ambasadorii Food Revolution si Slow Food din toata tara se reunesc la Bucuresti Gradina Verona.
Dupa candidatura-surpriza a fostului consilier prezidential senatorul Serban Nicolae la presedintia PSD, anuntata marti seara, si a primarului comunei Niculesti, Dorinel Soare, in cursa pentru sefia parti-dului, alaturi de favoritul numarul unu, Ion Iliescu, s-a inscris ieri si senatorul Mircea Geoana.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
In timp ce social-democratii au propus o singura reprezentanta a sexului frumos in cabinetul lui Emil Boc, pedelistii au facut doua nominalizari si sunt dispusi sa cedeze pana si sefia Camerei Deputatilor tot unei femei. PDL si PSD si-au impartit ministerele si si-au anuntat propunerile pentru viitorul Guvern.
PSD nu vede posibila nici o forma de colaborare intre USL si un PDL, chiar condus de Vasile Blaga, a declarat duminica seara liderul social-democrat, Victor Ponta confruntat cu declaratiile de dragoste lansate de partizanii secretarului general al PDL spre liberali.
Disputa dintre PNL si PD pe tema descentralizarii a luat definitiv locul aplicarii noi legi privind acest domeniu.
Ne-am intalnit, nu cu multa vreme in urma, la reuniunea celor care, mai vechi sau mai noi, trebaluisem intru ale gazetariei la fosta Scanteie a tineretului si apoi la Tineretul liber. ... - Bine batrane, ne auzim la telefon si vedem cum facem ca sa ne vedem.
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: ... Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Agerpres informeaza ca analistul politic Bogdan Teodorescu (foto)a declarat ca demisia lui Vasile Blaga din functia de ministru al Internelor nu a avut nimic de-a face cu onoarea, ci cu o lupta politica in interiorul PDL.
Emil Boc si-a dat demisia de la sefia PDL si nu va mai candida la un nou mandat.
Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Consilierii locali PUR tin mortis sa-si pastreze reputatia de "ciolanariā€. ... Liberalul Vasile Parlog, initiatorul Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local, i-a dat dreptate primarului Nicolae, dar nu s-a putut opune colegilor din Alianta.
De foarte multe ori am constatat ca imaginea pe care si-o facusera diversi despre mine fara sa ma cunoasca, de la televizor sau din ce auzisera, era cu totul diferita de impresia pe care si-o faceau cand ma cunosteau direct, personal.
Inca din prima luna a acestui an, sindicalistii din CFR au tras un semnal de alarma privind modificarile ce se impun in ceea ce priveste salarizarea angajatilor, intre 17 ianuarie si 17 martie a.c.
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
Putem banui motivul aflat la originea insistentelor declaratii ale așa-zisului grup independent pentru monitorizarea patrimoniului de la Rosia Montana (GIPMPCRM) in favoarea demararii proiectului minier, prezentat ca solutie viabila pentru salvarea patrimoniului cultural de la Rosia Montana, dar si ca prilej de exprimare a pozitiei privilegiate detinute de RMGC in deciziile asupra destinului patrimoniului cultural romanesc:
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat: "A fost o provocare gindita de cei din federatie spre a ma obliga sa reactionez si sa ma suspende. ... Cititi si va cruciti!
google-analytics.com